Σε δύσκολη βαθμολογική θέση παρέμεινε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που ηττήθηκε με 3-1 στη Ραφήνα από την τοπική Θύελλα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το θετικό για τη χανιώτικη ομάδα είναι ότι ο Ηλυσιακός δεν νίκησε (0-0) την Προοδευτική, με αποτέλεσμα η διαφορά τους να είναι στους δύο βαθμούς, αλλά ουσιαστικά στους τρεις, αφού οι “κιτρινόμαυροι” υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Στο 35’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από προσπάθεια του Μανουσάκη, ενώ στο 44’ ο Βεστάκης είχε σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση.

Με τη σέντρα (46’) στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκίκας πέτυχε το 2-0, για να μειώσει στο 68’ με κεφαλιά ο Καρβουνιάρης.

Η χαρά τη μείωσης του σκορ δεν κράτησε πολύ για το ΙΝΚΑ, αφού στην επόμενη φάση ο Γεραγωτέλλης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Θύελλα Ραφήνας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Κατσιούλης, Γκίκας, Παπαδόπουλος, Ντόσκας, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Βαζέχα, Ζέκιο (81′ Φύτρος), Ανδρεαδάκης (56′ Μαστρογιαννούδης), Αράπης (88′ Γεροκωνσταντής)

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Καρβουνιάρης (80′ Ταταράκης), Βουρβαχάκης, Κυτράκης, Σέχου (64′ Ζντράβκοβιτς), Ντεντάκης, Δημήτρης (54′ Αρσενίεβιτς), Σουμπασάκης, Βεστάκης, Τσίτας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook