Τελευταία ενημέρωση 17.38

Παγωμένη η κοινωνία των Ανωγείων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης μετά το φονικό με αφορμή κτηματικές διαφορές.

Ο 23χρονος Μανώλης Στρατάκης έπεσε νεκρός χθες το απόγευμα, όταν δέχτηκε πυροβολισμό από τον 54χρονο ξάδερφο του πατέρα του μετά από έντονο καυγά.

Ο νεαρός άνδρας που κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, έφερε διαμπερές τραύμα στο θώρακα.

Από χθες το απόγευμα οπότε και σημειώθηκε το περιστατικό, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στα Ανώγεια υπό τον φόβο αντεκδίκησης, ενώ οι συγγενείς του δράστη απομακρύνθηκαν από το χωριό.

Συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν σήμερα στην τελευταία του κατοικία.  Η νεκρώσιμος  ακολουθία εψάλη στις 4μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στα Ανώγεια.

Άφαντος παραμένει ο 54χρονος δράστης με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αναμένεται να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές την ώρα της κηδείας του 23χρονου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

Χθες (09.04.2017) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ανωγείων, 54χρονος ημεδαπός πυροβόλησε με αγνώστου τύπου όπλο, σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου. 

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου, ενώ έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook