Με εντυπωσιακό τρόπο συνοδεύτηκε η παρουσία του Απόστολου Παπαστάμου στην Πολυεθνή Συνάντηση Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων που έγινε στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Ο 16χρονος κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στη Νετάνια του Ισραήλ το διάστημα 28 Ιουνίου-2 Ιουλίου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Εντυπωσιακή εξελίχθηκε η παρουσία για τον Απόστολο Παπαστάμο στην Πολυεθνή Συνάντηση Κολύμβησης Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο Πειραιά, με τη συμμετοχή 11 χωρών. Ο 16χρονος κολυμβητής κατάφερε με τον πλέον ηχηρό τρόπο να επιβεβαιώσει το τεράστιο ταλέντο του, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί στη Νετάνια του Ισραήλ το διάστημα μεταξύ 28 Ιουνίου και 2 Ιουλίου.

Ο κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε με δύο πολύ γρήγορες κούρσες να εξασφαλίσει το όριο στα αγωνίσματα 200 και 400μ. μικτή ατομική, καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις. Ειδικότερα στα 200μ. μικτή ατομική, ο χρόνος του με 2:05.05 αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ, καταρρίπτοντας το 2:05.07 του Ανδρέα Βαζαίου που κρατούσε από το 2010. Στα 400μ. μικτή επίσης, ο πρωταθλητής του Ν.Ο. Χανίων ήταν πρώτος με χρόνο 4:26.29 καταφέρνοντας έτσι να πιάσει το σχετικό όριο (4:27.38).

Τέλος, ο Παπαστάμος κολύμπησε και στα 100μ. πρόσθιο, σημειώνοντας χρόνο 01:07.80.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook