Η νέα εκπομπή σχολιασμού του Survivor παίρνει τη θέση του ‘ΣΚΑΙ στις 3’, με την ενημερωτική εκπομπή με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να βρίσκεται πλέον “στον αέρα”. Τι ανέφερε ο ίδιος από την εκπομπή του

Αβέβαιο το μέλλον της εκπομπής ‘ΣΚΑΙ στις 3’ στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου, αφού ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η ομάδα του δεν γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι με το μαγκαζίνο μετά το Πάσχα.

Όπως έχει ανακοινώσει εδώ και κάποιες μέρες ο ΣΚΑΙ, σχεδιάζει μια ολοκαίνουρια καθημερινή εκπομπή με παρουσιάστρια την Ελεονόρα Μελέτη που θα σχολιάζει το Survivor. Όπως όλα δείχνουν και επιβεβαιώνει και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το #Survivor, όπως θα είναι το όνομα του νέου προγράμματος θα προβάλλεται κάθε μεσημέρι στις 15.00, πράγμα που πολύ απλά σημαίνει πως η ενημερωτική εκπομπή ‘ΣΚΑΙ στις 3’ μένει ξεκρέμαστη.

 

 

“Μαθαίνω ότι σταματά η συγκεκριμένη εκπομπή” είπε ο παρουσιαστής τη Μεγάλη Δευτέρα. “Ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον δεν ξέρω” σχολίασε ωστόσο και είπε: “Μένει να συζητηθούν πολλά πράγματα που αφορούν σε συναρτήσεις του βασιλιά των προγραμμάτων που λέγεται Survivor”. Όπως είπε όμως “ό, τι είναι για καλό, ουδείς αναντικατάστατος και κανείς δεν χάνεται”.

Να θυμίσουμε πως η πολύπαθη εκπομπή είχε “κουτσουρευτεί” το περασμένο φθινόπωρο και από δίωρη είχε γίνε μιας ώρας, προκειμένου να μπει στη θέση της μια καθημερινή σειρά οι “Προδοσίες”. Στη συνέχεια και με την έλευση των ψυχαγωγικών προγραμμάτων “Rodeo” και “Κάνε Παζάρι”, αλλά και ελέω της μετακίνησης του δελτίου στις 20.00, η εκπομπή μεταφέρθηκε μεσημέρι. Πλέον, το μέλλον της εκπομπής μοιάζει αβέβαιο και μένει να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις με το σταθμό προκειμένου να εξακριβωθεί αν μπορεί να “απορροφηθεί” σε κάποια άλλη ζώνη του προγράμματος του σταθμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook