Ένα πρωτοφανές περιστατικό ένοπλης ληστείας το οποίο συνέβει στο Ακρωτήρι Χανίων έχει θέσει σε συναγερμό της διωκτικές αρχές.

Μια 48χρονη γυναίκα έντρομη πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων όπου περιέγραψε τις ώρες αγωνίας και τρόμου που πέρασε σήμερα το πρωί, ενώ την σημάδευε η κάνη του πιστολιού ενός αγνώστου – προς το παρόν – ληστή.

Όπως ανέφερε η 48χρονη Χανιώτισσα, περίπου στις 9,30 το πρωί, οδηγούσε το αυτοκίνητό της στον δρόμο Σταυρός – Κουνουπιδιανά του Ακρωτηρίου, όταν ξαφνικά στην περιοχή του Καλαθά ένας άνδρας που ήταν δίπλα σε ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο της έκανε σήμα να σταματήσει προφασιζόμενος πως είχε πάθει βλάβη και ήθελε βοήθεια.

Όμως μόλις η 48χρονη κατέβηκε απο το αυτοκίνητό της, ο ληστής έβγαλε ένα όπλο και την υποχρέωσε να καθίσει και πάλι μέσα στην θέση του οδηγού, ενώ αυτός κάθισε στην θέση του συνοδηγού και  σημαδεύοντάς την με το όπλο, την ανάγκασε να κινηθεί προς το χωριό Χωραφάκια.

Εκεί και σε ερημική περιοχή, την κατέβασε στον δρόμο, και τότε αυτός πήρε το αυτοκίνητο και επέστρεψε στον Καλαθά όπου και εγκατέλειψε το όχημα αφού πρώτα πήρε απο την τσάντα της 200 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο θρασύτατος ληστής, επιβιβάστηκε στο δικό του αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε ενώ οι διωκτικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook