Καλά καλά δεν πρόλαβε η Fraport να παραλάβει τα 14 αεροδρόμια, μεταξύ αυτών και το αεροδρόμιο Χανίων και το λήμμα στο wikpedia για τον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων έχει ήδη αλλάξει

Από σήμερα και τυπικά τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, εκ των οποίων και το “Δασκαλογιάννης” στα Χανιά, έχουν περάσει στη Fraport. Η διαδικασία ξεκίνησε χθες και συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ όταν έπεσαν και οι τελευταίες υπογραφές των πρωτοκόλλων παράδοσης παραλαβής για όλα τα παραχωρούμενα αεροδρόμια για τα επόμενα 40 χρόνια.

Μπορεί τυπικά η υπόθεση να ολοκληρώθηκε ως προς τις υπογραφές χθες το βράδυ και σήμερα με την καταβολή του εφάπαξ τιμήματος του 1,2 δισ. ευρώ στο ΤΑΙΠΕΔ, ωστόσο στη wikipedia φαίνεται ότι κάποιος έσπευσε να αλλάξει το λήμμα για τον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα αναγράφει ότι  ιδιοκτήτης του Διεθνούς Αερολιμένα Χανίων είναι το Ελληνικό Δημόσιο και η Κοινοπραξία Fraport AG/ Όμιλος Κοπελούζου

Η τελευταία τροποποίηση που έγινε στο λήμμα, καταγράφεται στις 2 Απριλίου, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν η αλλαγή στον αναγραφόμενο ιδιοκτήτη έγινε εκείνη την ημερομηνία ή ακόμα νωρίτερα. Το σίγουρο είναι ότι όποιος την έκανε βιάστηκε να το αλλάξει χωρίς να περιμένει έστω και το τυπικό της παραχώρησης σήμερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook