Ποια η σχέση του Στέλιου Χανταμπάκη με τα Χανιά, το Ηράκλειο και το….ποδόσφαιρο

Μπορεί  στο διαδίκτυο να έγινε ο χαμός με την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor, αλλά μεταξύ των πανηγυρισμών, δόθηκε η αφορμή και για αποκαλύψεις για την σχέση του μοντέλου – παρουσιαστή με την Κρήτη.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσίευσε ο γνωστός αθλητικογράφος  Γιώργος Δρακάκης στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πατέρας του Στέλιου Χανταμπάκη, ο Μανώλης Χανταμπάκης ήταν ποδοσφαιριστής στον ΟΦΗ και στην συνέχεια στην Νίκη Βόλου.

Μάλιστα όπως σχολίασαν Χανιώτες  στην σελίδα, η καταγωγή της οικογένειας είναι από την Δρακώνα Κεραμειών.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Στέλιος Χανταμπάκης σε παλαιότερη συνέντευξή του, αναφερόμενος για το πώς βρέθηκε από την Κρήτη στην Αθήνα όπου και ασχολήθηκε ως μοντέλο είχε πει:

«Ο πατέρας μου είναι από την Κρήτη, όπου και για χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής. Εγώ γεννήθηκα στον Βόλο. Σε ηλικία τεσσάρων χρόνων μετακομίσαμε οικογενειακώς στην Αθήνα, λόγω μιας μεταγραφής του πατέρα μου, μετά επιστρέψαμε στον Βόλο και λίγο πριν τελειώσω το λύκειο εγώ ήρθα ξανά στην Αθήνα».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως έπαιξε και επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως ο πατέρας του και μάλιστα στον Πανελευσινιακό.

«Έπαιζα ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Ήμουν αρκετά καλός, αλλά δεν με ενδιέφερε καθόλου. Το όνειρο μου ήταν να γίνω μοντέλο και να δουλέψω ως μπάρμαν. Παρ’ όλα αυτά, πέρασα σε μια σχολή, εδώ στην Αθήνα φυσικά, στο τμήμα Τεχνολόγος Τροφίμων και Διατροφής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook