To πρόγραμμα καθαριότητας και αποκομιδής απορριμμάτων από τον Δήμο Ιεράπετρας για τις ημέρες του Πάσχα

Από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Γιώργο Ασπραδάκη ανακοινώνεται το πρόγραμμα καθαριότητας και αποκομιδής απορριμμάτων για τις ημέρες του Πάσχα:

-τη Μεγάλη Παρασκευή 14.4.2017 θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα προγραμματισμένα πρωϊνά δρομολόγια αποκομιδής σύμμεικτων υλικών (πράσινοι κάδοι) και ανακυκλώσιμων υλικών (μπλε κάδοι), ενώ για την πόλη της Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί και έκτακτο απογευματινό δρομολόγιο. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν καθαρισμοί με το σάρωθρο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.  

-το Μεγάλο Σάββατο 15.4.2017  θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα προγραμματισμένα πρωϊνά δρομολόγια αποκομιδής σύμμεικτων υλικών (πράσινοι κάδοι) και ανακυκλώσιμων υλικών (μπλε κάδοι), ενώ για την πόλη της Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί και έκτακτο απογευματινό δρομολόγιο για την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών (μπλε κάδοι). Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν καθαριότητες στο αστικό κέντρο από 3 οδοκαθαριστές, καθώς επίσης και καθαρισμοί με το σάρωθρο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

-την Κυριακή του Πάσχα 16.4.2017 δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων

-την Δευτέρα του Πάσχα 17.4.2017 θα πραγματοποιηθεί κανονικά η αποκομιδή σύμμεικτων υλικών (πράσινοι κάδοι), ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή για τα ανακυκλώσιμα υλικά (μπλε κάδοι).

Από την Τρίτη 18.4.2017 το πρόγραμμα αποκομιδής θα πραγματοποιείται κανονικά.

Καλούνται οι δημότες κατά τις παραπάνω ημέρες να μην εναποθέτουν κλαδέματα, ογκώδη αντικείμενα και απορρίμματα εκτός των κάδων,  ώστε να συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή εικόνα διατηρώντας την πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες καθαρές. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook