Με ένα ασημένιο, ένα χάλκινο στο ατομικό και ένα ασημένιο στο ομαδικό και αρκετά πλασαρίσματα σε τελικούς αγωνισμάτων γύρισε η αποστολή του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου από την Αθήνα.

Συμμετείχε στην 2η φάση των Πανελλήνιων αγώνων σταθερού στόχου στα αγωνίσματα πιστολιού ταχύτητας – πιστολιού σπορ και στα τυφέκια πρηνηδόν και τριών στάσεων και στους έφηβους και στις νεάνιδες.

Η μισή αποστολή του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου τα πιστόλια ήταν στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας με το αγώνισμα του σπορ πιστολιού νεανίδων και εφήβων το Σάββατο και την Κυριακή το πιστόλι ταχύτητας εφήβων.

Ο Κλεισαρχάκης Γρηγόριος στο πιστόλι ταχύτητας κατέλαβε την 3η θέση ατομικά και το χάλκινο μετάλλιο, ο Μαρκογιαννάκης Ιωσήφ του Ανταλκίδα κατέλαβε την 5η θέση ατομικά και ο Μαρκογιαννάκης Ιωσήφ του Παναγιώτη την 9η θέση ατομικά. Επίσης στην αποστολή συμμετείχαν ο Μαυράκης Ευάγγελος από τον ‘’ΤΑΛΩΣ’’ και ο Πρινιωτάκης Εμμανουήλ από τον ‘’ΑΣΟΛΛΑΣΙΘ’’ για πρώτη φορά.

Η Αθανασία Μαρούλη κατέλαβε την 4η θέση στο πιστόλι σπορ νεανίδων. Επίσης για πρώτη φορά συμμετείχαν και οι Καλοσυνάκη Μαρίνα και Σακκούδη  Ελβίρα με αρκετά καλά αποτελέσματα στην πρώτη τους εμφάνιση.

Στα τυφέκια τώρα η άλλη μισή αποστολή του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου στο εθνικό σκοπευτήριο του Βύρωνα με την καλύτερη εμφάνιση  η Κηπαράκη Ευαγγελία όπου κατέλαβε την 2η ατομική θέση. Επίσης με αρκετά καλή εμφάνιση η Λυρώνη Βασιλεία του ‘’ΠΑΣ’’ με την Παχιαδάκη Ελένη του ‘’ ΜΙΝΩΑ ‘’. Ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση της Κοκολάκης Ειρήνης του ‘’ΠΑΣ’’ για πρώτη φορά.

Επόμενος Αγώνας του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου είναι  το Σαββατοκύριακο 22-23/04/17 στα αγωνίσματα Πυροβόλων πιστολιών ( Ελευθέρο Πιστόλι και Στάνταρ )  στις κατηγορίες εφήβων και Ανδρών στα σκοπευτήρια του Βύρωνα και της Μαλακάσας στην Αττική.


 
Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την κοινοπραξία ANEK-SUPERFAST για την χορηγία τους στις μετακινήσεις του συλλόγου απο Ηράκλειο – Πειραιά και Πειραιά Ηράκλειο, επίσης το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου για την άψογη συνεργασία τους.

Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος θέλει να σας ενημερώσει ότι οι Προπονήσεις των Αεροβόλων όπλων άρχισαν κανονικά στα σκοπευτήρια αεροβόλων όπλων στην Νέα Αλικαρνασσό Μικράς Ασίας 3 και στο Παγκρήτιο Στάδιο Θύρα 19.

Στην Νέα Αλικαρνασσό το σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων είναι ανοιχτό   Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη απο της 18:00 έως 21:00 και στο Παγκρήτιο Στάδιο Τρίτη – Πέμπτη απο της 18:00 έως 20:00.
 
Πληροφορίες στο site: pas-shooting.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook