Την αίτηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, απέρριψε η Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ. Με την αίτηση ο Π. Ψωμιάδης ζητούσε την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, που τον έθεσε σε προσωρινή αργία από τα καθήκοντα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ετσι, ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος, επειδή μείωσε πρόστιμα ύψους 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, που είχαν επιβληθεί σε πρατηριούχο για νόθευση υγρών καυσίμων, εξακολουθεί να βρίσκεται σε αργία.

Ειδικότερα, στην υπ΄αριθμόν 504/2011 απόφασή της η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας επισημαίνει ότι τα επιχειρήματα που προβάλλει ο κ. Ψωμιάδης περί "βλάβης", "νόθευσης της βούλησης" και "ηθικής βλάβης" δεν δικαιολογούν τη χορήγηση αναστολής, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως προδήλως βάσιμος ο λόγος ακυρώσεως ότι διέπραξε το αδίκημα ως νομάρχης και δεν επανεκλέχθηκε σε αυτό το αξίωμα.

Προδήλως βάσιμοι δεν θεωρούνται ούτε και οι υπόλοιποι λόγοι ακυρώσεως, όπως παράβαση διατάξεων του Συντάγματος.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ψωμιάδης, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο news247.gr, έχει καταθέσει και αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης του κ. Σώκου, η οποία θα εκδικαστεί στις 24 Νοεμβρίου 2011.