Εθιμοτυπικές επισκέψεις (με πραγματική ουσία σε ότι αφορά την επιβράβευση για το λειτούργημά τους), ανήμερα του Πάσχα, πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή Κισσάμου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θεόδωρο Σταθάκη.

Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Κισσάμου επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου, το Λιμεναρχείο Κισάμου και το Κέντρο Υγείας Κισάμου. 

Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζόμενους των δημόσιων υπηρεσιών, που αυτή την ημέρα βρέθηκαν μακριά από τις οικογένειές τους και ήταν στις “επάλξεις” των καθηκόντων τους, με γνώμονα την προστασία του πολίτη και την προσφορά βοήθειας στην ανθρώπινη ζωή. Αξιοσημείωτο μάλιστα ήταν ότι στις δύο από τις τέσσερις Υπηρεσίες, δυνάμεις τους ήταν ήδη, σε επεμβάσεις περιστατικών. Στην Πυροσβεστική σε συμβάν και στο Κέντρο Υγείας σε ασθενή, γεγονός που αποδεικνύει τη διαρκή ετοιμότητά και εγρήγορσή τους. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Κισσάμου τους ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για τα αντανακλαστικά και την ικανότητα που επιδεικνύουν σε όλες τις στιγμές.

Μαζί με τον Δήμαρχο Κισσάμου, Θεόδωρο Σταθάκη ήταν οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παρτσαλάκης, Καίτη Πατερομιχελάκη και Μανώλης Δερουκάκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου, Μιχάλης Κουφάκης, ο πρόεδρος της Μονομετοχικής Α.Ε., Μανώλης Φουρναράκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κισσάμου, Βασίλης Κωνσταντουλάκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook