Θρίλερ στο φινάλε του show! Τα δεκαδικά ψηφία ανέδειξαν τον νικητή σε μια ψηφοφορία για γερά νεύρα!

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του Rising Star. Ο παίκτης που υπήρξε φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού νίκησε στην τελευταία μονομαχία τον Σωτήρη Καρυστινό, σε μια ψηφοφορία πραγματικό θρίλερ! Η νίκη κρίθηκε στον πόντο καθώς το τελικό σκορ ήταν 72,28% για τον Γιάννη Ξανθόπουλο και 72,14% για τον Σωτήρη Καρυστινό!

Όλα όσα έγιναν στον τελικό του Rising Star

01: 08 Ο Σωτήρης Καρυστινός ανεβαίνει στη σκηνή του talent show για τελευταία φορά. Το τραγούδι με το οποίο διεκδικεί τη νίκη είναι το «Σύννεφα του γιαλού» του Γιάννη Χαρούλη. Η παρουσία του Σωτήρη είναι για μια ακόμα φορά ξεχωριστή. Το ποσοστό που συγκεντρώνει είναι 72%.

01:15 Ο Γιάννης Ξανθόπουλος παίρνει θέση πίσω από τον κατεβασμένο τοίχο του Rising Star. Το τελευταίο τραγούδι που επιλέγει να τραγουδήσει στο παιχνίδι είναι το Έτσι Ξαφνικά. Το ποσοστό του ανεβαίνει πολύ γρήγορα αλλά παγώνει στο 72%! Το απόλυτο θρίλερ! Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει μαζί του τους παίκτες και αναμένει τα αναλυτικά αποτελέσματα, ψήφο ψήφο, αυτά που θα δώσουν τον νικητή. Μετά από μερικά λεπτά μεγάλης αγωνίας μαθαίνουμε το αποτέλεσμα. Και ναι… ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι ο νικητής του Rising Star!

 
zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook