Την Τετάρτη 19 Απριλίου ξεκινάει το σκακιστικό τουρνουά Rapid “Χανιά-Πάσχα 2017”, που διοργανώνεται από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων, την ΚΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Ανοίγει την Τετάρτη 19 Απριλίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) η αυλαία για το σκακιστικό τουρνουά Rapid “Χανιά – Πάσχα 2017” που διοργανώνεται από τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, την ΚΕΠΕΔΗΧ- ΚAM και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός στο οποίο λαμβάνουν μέρος δεκάδες σκακιστές, που θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, αλλά και να διεκδικήσουν υψηλά χρηματικά έπαθλα. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που διοργανώνεται ένα τουρνουά γρήγορου σκακιού (Rapid) προσφέροντας άνεση χρόνου στους συμμετέχοντες, αφού οι αγώνες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 21 του μήνα και παράλληλα δίνονται πολύ υψηλά χρηματικά έπαθλα.

Ειδικότερα, καθημερινά αναμένεται να διεξάγονται τρεις γύροι και ο συναγωνισμός αναμένεται ιδιαίτερα έντονος.

Σπουδαίο γεγονός επίσης ότι οι αγώνες φιλοξενούνται σ’ έναν πολύ όμορφο χώρο, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του Παλιού Λιμανιού, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε πολλούς επισκέπτες να βρεθούν στο τουρνουά ενώ παράλληλα ανοίγεται μία πόρτα συνεργασίας με την ΚΕΠΕΔΗΧ- ΚAM, εν όψει μελλοντικών ενδεχομένως διοργανώσεων.

Σημειώνεται τέλος πως όσοι θέλουν να συμμετάσχουν πρέπει να βρίσκονται στις 4μμ (1 ώρα πριν την έναρξη του 1ου γύρου) στο ΚΑΜ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook