Μία σημαντική επιμορφωτική εσπερίδα για τη θέση του τερματοφύλακα διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος”, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Χανίων στο Ελπίς-Νίκη.

Εισηγητές θα είναι οι προπονητές τερματοφυλάκων Γιώργος Μουντάκης, Απόστολος Λεκίδης, ο προπονητής του Αστέρα Μαν. (παλαίμαχος τερματοφύλακας και άλλοτε προπονητής τερματοφυλάκων σε ΑΟΧ, Πλατανιά) Χρήστος Παπαδογιάννης, ο εκπαιδευτής και παρατηρητής διαιτησίας Super League Απόστολος Λεκίδης και η φυσιοθεραπεύτρια του Πλατανιά Κατερίνα Κοκολογιάννη.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει τα εξής:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων «Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ», στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης των μελών του και σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων (Ε.Π.Σ.Χ.), η οποία έχει σαν θεμελιώδη αρχή την συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους με το ποδόσφαιρο, με σκοπό την ανάπτυξη και βελτίωση του ποδοσφαίρου στο Νομό μας, οργανώνει επιμορφωτική εσπερίδα με θέμα, «Εκπαίδευση τερματοφύλακα και ο ρόλος του στο μοντέρνο ποδόσφαιρο». Η  εν λόγω Εσπερίδα  αφορά όλους τους προπονητές   καθώς πέρα από τις εξειδικευμένες  γνώσεις που αφορούν τη θέση του τερματοφύλακα  κύριο θέμα του σεμιναρίου θα είναι  οι νέες τάσεις   που αφορούν την συνεργασία του προπονητή της ομάδας και του προπονητή τερματοφυλάκων στην τακτική της ομάδας – τακτική υποομάδων. Στην συγκεκριμένη εσπερίδα  θα παρουσιασθούν και θέματα διαιτησίας, καθώς και τραυματισμών και πρόληψης που αφορούν τους  τερματοφύλακες. Τα θέματα θα παρουσιασθούν από τους ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΝΤΑΚΗ, Προπονητή τερματοφυλάκων, ομάδων Σούπερ Λιγκ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΕΚΙΔΗ Προπονητή τερματοφυλάκων Π.Α.Ε. Κισσαμικός, ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ Προπονητή Αστέρα Μανολιόπουλου, ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΥΡΚΟΥΝΑ, Εκπαιδευτή και Παρατηρητή Σούπερ Λιγκ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ, Φυσιοθεραπεύτρια της ΠΑΕ Πλατανιά. Η εσπερίδα  θα γίνει την Τρίτη 25/04/2017, στο αθλητικό κέντρο ΕΛΠΙΣ ΝΙΚΗ και ώρα 15: 30 έως 20:00. H  είσοδος για το Σεμινάριο θα είναι ελεύθερη, για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να το παρακολουθήσει.

Για το Δ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook