Καμία συνοχή στη δημοτική ομάδα του Τάσου Βάμβουκα – Οι εσωτερικές κόντρες βγήκαν στην επιφάνεια

Καμία συνοχή δεν φαίνεται να υπάρχει στη δημοτική ομάδα και αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού είναι η κακή εικόνα που παρουσιάζει η δημοτική αρχή από την αρχή της θητείας της ενώ για μία ακόμα φορά οι πολίτες του δήμου Χανίων γίνονται θεατές μίας συνολικής ακαταστασίας στα Χανιά.

Σήμερα η κόντρα εκφράστηκε για μία ακόμα φορά δημόσια, αφού ένα σχόλιο του τ. αντιδημάρχου Μιχάλη Κοτζαμιχάλη στο Facebook, προκάλεσε την απάντηση του Μιχάλη Βλαχάκη.

Συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος σχολίασε με πολύ έντονο ύφος την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη των Χανίων και οι περιαστικές περιοχές με την ελλιπή καθαριότητα και τα σκουπίδια την ώρα που οι καταγγελίες και τα δημοσιεύματα έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. 

Στην ανάρτησή του αναφέρεται μεταξύ άλλων σε μπαχαλάκηδες και ανίκανους εργολάβους και στην επίθεση που δέχτηκε από «δικούς του», εννοώντας μέλη της δημοτικής παράταξής του.

Η ανάρτηση Κοτζαμιχάλη προκάλεσε τη δημόσια απάντηση του Μιχάλη Βλαχάκη, ο οποίος σήκωσε το γάντι και απαντώντας αφήνει σοβαρές αιχμές, σε σημείο καταγγελτικό. 

Αναφέρεται σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς και αδιαφανείς διαδικασίες, αναφερόμενος σε όλη την προηγούμενη περίοδο μη εξαιρουμένης της θητείας Κοτζαμιχάλη ο οποίος πριν τον ανασχηματισμό ήταν αρμόδιος για την καθαριότητα. 

Σχόλιο Συντάκτη

Ίσως ο τρόπος του Μιχάλη Κοτζαμιχάλη να είναι αρκετά καυστικός και ο ίδιος να αναγκάζεται να εκφραστεί μέσω δημόσιας ανάρτησης γιατί απλά μέσα στον Δήμο υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα επικοινωνίας, γεγονός που μπορεί να οφείλεται και στον ίδιο.

Από πλευρά του, ο Μιχάλης Βλαχάκης εφόσον προβαίνει σε δημόσιες καταγγελίες, τότε θα πρέπει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Να δώσει ονόματα και στοιχεία και να πάει στον εισαγγελέα. Διαφορετικά, θα είναι απλά ένα πυροτέχνημα. Θα περιμένουμε λοιπόν να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook