Ένας γιατρός και ένας διασώστης του ΕΚΑΒ, τραυματίστηκαν όταν το ασανσέρ που επέβαιναν , μαζί με άλλο ένα άτομο, έκανε “ελεύθερη πτώση”

Φαίνεται ότι το έχει η συγκεκριμένη πόλη, δεν εξηγείται αλλιώς, η δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός μήνα, από την τελευταία φορά που τραυματίστηκαν 4 άνθρωποι όταν το ασανσέρ έπεσε από τον 5ο όροφο στο ισόγειο.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε σε πολυκατοικία επι της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Στο ασανσέρ επέβαιναν τρία άτομα μεταξύ των οποίων 2 ήταν διασώστες και ένας γιατρός οφθαλμίατρος, όταν αυτό έκανε “ελεύθερη πτώση” από το ισόγειο στον -2.

Οι τρεις άνδρες βρέθηκαν εκεί καθώς είχαν πάει για ένα επείγον περιστατικό, που μια ηλικιωμένη γυναίκα έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως περιγράφει η σύζυγος του τραυματία γιατρού, “Ο άνδρας μου έχει υποστεί κάταγμα επειδή κάποιοι ασυνείδητοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους”

Να σημειωθεί οτι ο γιατρός απλώς μετέβη εκεί για να συνδράμει στους άνδρες του ΕΚΑΒ, αφού η ηλικιωμένη ήταν η πεθερά του.

Οι δύο άνδρες έφεραν ορθοπεδικά τραύματα και με ασθενόφορο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων ενώ παραμένει άγνωστο αν τραυματίστηκε και ο δεύτερος διασώστης.

Έχουμε φτάσει να λέμε ευτυχώς που ήταν μόνο δύο οι όροφοί και όχι περισσότεροι, αντί να μην συζητάμε κάν το γεγονός για πτώσεις ασανσέρ, που αν μη τι άλλο στις περισσότερες περιπτώσεις ευθύνεται η έλλειψη συντήρησης. Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο συμβάν στα Χανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook