Περιπατητική διαδρομή στο φαράγγι της Ρόκας στην Κίσαμο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Απριλίου με εκκίνηση από το Δημοτικό Σχολείο Φαλελιανών στις 10π.μ.

Την εν λόγω οικολογική δράση διοργανώνουν ο Δήμος Κισάμου, το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων, η Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Φαλελιανών “Το Αντάμωμα”, Κεράς “Η Αντωνούσα” και Ρόκας “Η Ρόκα” καθώς και η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχιών Κισάμου, στο πλαίσιο της καμπάνιας συμμετοχικού διαλόγου με τους πολίτες, “Λέμε όχι σε ό,τι μας ρυπαίνει,σε ό,τι μας πεθαίνει… ναι στη ζωή”, στη μνήμη Μιχαήλ Μπονατάκη.

Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν στην περιπατητική διαδρομή, απολαμβάνοντας το φαράγγι της Ρόκας.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας,το Σάββατο 22 Απριλίου στις 6μ.μ. θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου και την Κυριακή 23 Απριλίου στις 10.30 π.μ., εργαστήριο διαλόγου με τους πολίτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook