Μεγάλος διαγωνισμός της εταιρείας ΣΧΕΤΑΚΗΣ με δώρο ένα Mitsubishi Space Star! 50 χρόνια συνεργασίας για 2 μεγάλες εταιρείες. 50 χρόνια αντιπροσώπευσης της Black & Decker στην Κρήτη, από την εταιρεία ΣΧΕΤΑΚΗΣ.

Η εταιρεία ΣΧΕΤΑΚΗΣ γιορτάζει τα 50 χρόνια αντιπροσώπευσης της Black & Decker στην Κρήτη, με ένα μεγάλο διαγωνισμό!

Τα 50 χρόνια παρουσίας στην Κρήτη, ταυτίζονται με τη διαρκή εξέλιξη της εταιρείας που εκσυγχρονίζεται και βελτιώνεται συνεχώς σε κάθε τομέα, προσφέροντας ακόμα περισσότερες και πιο ολοκληρωμένες λύσεις στους καταναλωτές της.

Η εταιρεία ΣΧΕΤΑΚΗΣ, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών, όλα αυτά τα χρόνια, επιβραβεύει τη στήριξη τους, με τη διοργάνωση ενός διαγωνισμού για την κλήρωση ενός αυτοκινήτου.

Σε συνεργασία με τον όμιλο  Black & Decker / Stanley / Dewalt,  ένας τυχερός, μετά από κλήρωση θα κερδίσει ένα ολοκαίνουριο Mitsubishi Space Star.

————————

**Το χρώμα μπορεί να διαφέρει από αυτό της φωτογραφίας.

————————-

Συγκεκριμένα με την αγορά 1 εργαλείου Black & Decker ή Dewalt, οι καταναλωτές μπαίνουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν το αυτοκίνητο της φωτογραφίας.

   

Επισκεφτείτε λοιπόν, ένα συνεργαζόμενο κατάστημα, αποκτήστε το εργαλείο ή τα εξαρτήματα που επιθυμείτε και μπείτε στην κλήρωση έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Για τα συνεργαζόμενα καταστήματα, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες  για τους όρους & προϋποθέσεις του διαγωνισμού, επισκεφτείτε το site www.sxetakis.gr .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook