Ο “βραχνάς” των προσφυγών παραμένει για τον ΑΟ Χανιά με τη Football League να ανακοινώνει την αφαίρεση 3 βαθμών για τη μη εξόφληση της οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη.

Η χανιώτικη ομάδα έχει περιθώριο μέχρι τις 28 Απριλίου ώστε να εξοφλήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή της και να της δοθούν πίσω οι βαθμοί.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ.  αριθμ. 33/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ  & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 28-04-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook