Μια εβδομάδα μετά βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του διάσημος Ιταλός μάνατζερ εστιατορίου.

Ο 61χρονος Giorgio Roncari βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Salford μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία του. Ο Giorgio Roncari, που ήταν γνωστός και ως Giuseppi, ήταν διευθυντής του εστιατορία Avalanche στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ.

“Ήταν υπέροχος άνθρωπος. Ήταν μάνατζερ εκεί. Είναι πολύ κρίμα”, δήλωσε πρώην συνάδελφός του. Ο 61χρονος είχε συλληφθεί για ναρκωτικά και είχε αφεθεί χωρίς να κατηροθεί με εγγύηση. Μετά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί τραυματισμούς που οι αξιωματικοί αντιμετωπίζουν ως ύποπτους, με την ακριβή αιτία θανάτου να έχει εξακριβωθεί.

Έχει ξεκινήσει πλέον έρευνα για δολοφονία και οι αξιωματικοί καλούν όποιον γνωρίζει κάτι να δώσει πληροφορίες στις αρχές.

“Χρειαζόμαστε ανθρώπους με πληροφορίες για τον θάνατό του ώστε να δώσουμε απαντήσεις στην οικογένειά του που πρέπει να αντιμετωπίσει τα τραγικά νέα. Ψάχνουμε τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τη δολοφονία του. Αν ξέρετε κάτι τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε το σωστό”, τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας Andy Butterworth.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook