Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Ρέθυμνου R.A. Action, της Rethimno Airsoft,  διοργανώνει για το 2017 και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το διεθνές event Αεροσφαίρισης War ZONE.

Πρόκειται για μια μοναδική για το είδος της εκδήλωση Airsoft. Ενός σχετικά νέου αθλήματος ψυχαγωγίας, που περιλαμβάνει πολύ δράση, άθληση στην ύπαιθρο και φυσικά πολύ διασκέδαση για τους συμμετέχοντες. Το event θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο, στην ευρύτερη περιοχή της ιστορικής Ιεράς Μονής Αρκαδίου, από τις 12 έως τις 14 Μαΐου 2017. Το event προσελκύει κάθε χρόνο παίκτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό, με πάνω από 250 συμμετέχοντες.

Το War ZONE είναι μια εκδήλωση τριήμερης διάρκειας και περιλαμβάνει την προσομοίωση μιας «πολεμικής σύρραξης», εντός των πλαισίων που ορίζονται από ένα φανταστικό σενάριο. Μέσω αυτού δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να βιώσουν μοναδικά συναισθήματα ακονίζοντας όχι μόνο τις στρατηγικές τους ικανότητες αλλά και ζώντας ιδιαίτερες στιγμές παίζοντας διαφόρους ρόλους, όπως αυτόν του στρατιώτη, του πολίτη, του νοσοκόμου, του κατάσκοπου και πολλών άλλων!

Εν κατακλείδι, κύριος σκοπός του παιχνιδιού είναι η ψυχαγωγία, η δημιουργία νέων φίλων που προκύπτουν μέσα από τον ευγενή συναγωνισμό και τα ευτράπελα που συμβαίνουν εντός των πλαισίων του φανταστικού σκηνικού που έχει στηθεί.

Ο κύριος στόχος των διοργανωτών είναι να δημιουργήσουν μια υψηλού επιπέδου συνάντηση Αεροσφαίρισης δημιουργώντας  μια όσο το δυνατόν ποιο ρεαλιστική ατμόσφαιρα, προσφέροντας σε όλους τους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να βιώσουν μοναδικά συναισθήματα και εμπειρίες!

Την εκδήλωση στηρίζει η Ιερά Μονή Αρκαδίου και ο Δήμος Ρεθύμνης – Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.  

Περισσότερα θα βρείτε στις ιστοσελίδες μας www.warzone.gr & www.rethimnoairsoft.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook