Ποιος είδε την Δούκισσα του Κέιμπριτζ και δεν την φοβήθηκε

Ιδιαίτερα τολμηρός αποδείχτηκε ένας από τους συμμετέχοντες στο Μαραθώνιο του Λονδίνου την Κυριακή, αφού δεν δίστασε να πετάξει νερό στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και στην Κέιτ Μίντλετον.

Το ζευγάρι, το οποίο νωρίτερα, μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, είχε κηρύξει την έναρξη του Μαραθωνίου, παρακολουθούσε τον αγώνα δρόμου χειροκροτώντας και φωνάζοντας στους συμμετέχοντες σε μία προσπάθεια να τους ενθαρρύνουν. Κάποιος από τους δρομείς αποφάσισε να τους το… ανταποδώσει πετώντας τους νερό!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, φαίνεται από τις φωτογραφίες, ότι αντιλήφθηκε το αστείο του πράγματος και δεν πήρε στραβά την κίνηση του δρομέα.Δεν συνέβη όμως το ίδιο με την σύζυγό του, την Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Παρότι το νερό δεν φαίνεται να ακούμπησε ούτε στο πρόσωπο ούτε στα μαλλιά της, εκείνη μάλλον ενοχλήθηκε με την χειρονομία. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά το δολοφονικό βλέμμα που έριξε στον δρομέα, όπως καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό. Ο πρίγκιπας Χάρι που ήταν μαζί με το ζευγάρι τη γλίτωσε.

Στο Μαραθώνιο του Λονδίνου, υπολογίζεται ότι πήραν μέρος πάνω από 40.000 δρομείς. Τόσο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, δεν δίστασαν να αγκαλιάσουν κάποιους από τους συμμετέχοντες και να βγάλουν τις απαραίτητες selfies.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook