Θετική ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Ηρακλείου αλλά και του ΕΒΕΗ στην πρόσκληση συμμετοχής στην 1η έκθεση τουρισμού στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης στις 11-13/5 / 17.

Πρόκειται για μια σημαντική από φαση που ανοίγει για πρώτη φορά άλλους ορίζοντες για την ανάπτυξη του τουριστικού πλαισίου του Δήμου αλλά και της επιχειρηματικότητας.

Έτσι μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης που θα δηλώσει για μια ακόμη φορά παρών σε μια σπουδαία έκθεση και άλλους τουριστικούς Δήμους όπως το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο πιάνει για πρώτη φορά το κουβάρι από την αρχή.

Μάλιστα αν λάβει κανείς υπ όψιν το μικρό κόστος σε σχέση με την δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί είτε μέσω των b2b συναντήσεων,
είτε μέσω των παράλληλων επαφών σε επίπεδο Lobbying,τότε κανείς αντιλαμβάνεται την σημασία αυτής της αποστολής στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με θέμα την Ελλάδα και τον τουρισμό της.

Οι πληροφορίες μας από την Νέα Υόρκη κάνουν λόγο για γενικό ξεσηκωμό της Ελληνικής παροικίας με αφορμή την έκθεση και ένα καλό κλίμα γενικότερα από τους διοργανωτές, που τολμούν σε αυτό το επίπεδο μια διοργάνωση με πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook