Από τον Φεβρουάριο έως και μέχρι πρόσφατα ένας Σύριος είχε “αδειάσει” συνολικά 7  σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πόλη του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία αρπούσε ότι έβρισκε εντός αυτών, από χρήματα και tablet έως και προσωπικά έγγραφα και εργαλεία.

Συνολικά όλο αυτό το διάστημα η λεία του ανέρχεται σε 3.000 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 36χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 28.02.2017  έως και  την 23.04.2017, είχε διαπράξει συνολικά επτά (7) κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε σταθμευμένα οχήματα στην πόλη του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, αφαίρεσε από το εσωτερικό των οχημάτων χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet), προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα και εργαλεία, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες  (24.04.2017) το βράδυ ο 36χρονος. Σε έρευνα που ακολούθησε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο κατείχε και χρησιμοποιεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook