Ζούγκλα έχουμε γίνει στα Χανιά! – Καλαμιώνας κοντά στην Κισσάμου έχει σκεπάσει τον δρόμο – Το Σάββατο τα καλάμια έπεφταν στο οδόστρωμα

Η αμέλεια του δήμου Χανίων και δη της υπηρεσίας πρασίνου, παραλίγο να προκαλέσει τον τραυματισμό ενός δικυκλιστή λόγω καλαμιών που έχουν σκεπάσει τον δρόμο και ενίοτε πέφτουν σε αυτόν, στην οδό Περιβολίων στα Χανιά, κοντά στην Κισσάμου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οδός απασχολεί την υπηρεσία πρασίνου, καθώς και παλαιότερα το Flashnews.gr είχε δημοσιεύσει τον…Πύργο της Πίζας,και οφείλουμε να πούμε ότι η ανταπόκριση στο ρεπορτάζ μας ήταν άμεση. 

Αυτή την φορά, λίγα μέτρα πριν το δέντρο που κρεμόταν επικίνδυνα, έχουμε ένα καλαμιώνα που απλώνεται κατα μήκος της οδού για λίγα μέτρα, ο οποίος έχει μεγαλώσει υπερβολικά με τα καλάμια να κρέμομονται πάνω από τον δρόμο και ενίοτε να πέφτουν στο οδόστρωμα.

Μήπως στον δήμο Χανίων επικρατεί η λογική ότι  πρέπει να βγαίνουν στα ΜΜΕ τα προβλήματα της πόλης μας για να τα επιλύσουμε;

Το Σάββατο 22/4 που έβρεξε αρκετά στα Χανιά, πολλά από τα καλάμια λύγισαν με αποτέλεσμα να βρεθούν λίγα εκατοστά πάνω από τον δρόμο ενώ ορισμένα από αυτά έπεσαν στο οδόστρωμα παραλίγο να προκαλέσουν ατύχημα.

Όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής στο Flashnews.gr, ένας δικυκλιστής που περνούσε από το σημείο  έχασε τον έλεγχο του μηχανακιού, για να αποφύγει τα καλάμια που άλλα κρέμονταν και άλλα είχαν πέσει στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα και επειδή ο δρόμος ήταν βρεγμένος ,να χάσει στιγμιαία τον έλεγχο του δικύκλου και παραλίγο να πέσει ο ίδιος στο οδόστρωμα.

Ζούγκλα έχουμε γίνει στα Χανιά, αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει, αν προσθέσουμε και τα πάρα πολλά μηνύματα αναγνωστών από πάρκα και πεζοδρόμια στα Χανιά που έχουν φυτρώσει χόρτα που ξεπερνούν το ένα μέτρο.

Η κατάσταση όπως έχει σήμερα 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook