Μία εβδομάδα πριν από εκδήλωση να έχουν εξαντληθεί οι δύο και πλέον χιλιάδες θέσεις χωρητικότητας του!

Συνέβη στην εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης που διοργάνωσε το Αννουσάκειο Ίδρυμα- Θεραπευτήριο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, υπέρ των δομών και δράσεων του. Περισσότερες από δύο χιλιάδες κόσμου προσήλθαν στην εκδήλωση. 

Εκτός από τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα, παρευρέθηκαν και φορείς, ανάμεσα τους οι Ιερείς της Μητροπόλεως με Ενορίτες τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, όλοι οι Δήμαρχοι της Μητροπολιτικής Περιφέρειας, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, και εκατοντάδες- χιλιάδες φίλοι του Αννουσάκειου που, με αγάπη και χαρά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό του Ιδρύματος. Εκατοντάδες δε στην δυσκολία εξεύρεσης θέσης προτίμησαν να μείνουν όρθιοι, επιθυμώντας με τον τρόπο αυτό να δηλώσουν την στήριξη και αγάπη τους για το Ίδρυμα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση δήλωσε στον σύντομο χαιρετισμό του: «Η συγκινητική και μεγαλειώδης ανταπόκριση σας στο σημερινό κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης μας δίδει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε την διακονία αγάπης σε δεκάδες-εκατοντάδες εμεπρίστατους συνανθρώπους μας που καθημερινά περιθάλπονται, φροντίζονται και ανακουφίζονται στην μεγάλη και ανοιχτή αγκαλιά του Αννουσάκειου Ιδρύματος. Σας ευχαριστούμε που με την αρχοντιά και την φιλοτιμία σας κρατάνε αναμμένο το καντήλι της ελπίδας και της χαράς για τους εκατοντάδες ευεργετούμενους του Ιδρύματος», σημείωσε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος ευχαριστώντας τον Διοικητικό Δντή του Ιδρύματος Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιο Αρετάκη ως και όλο το προσωπικό δια την «θυσιαστική διακονία του».

Τέλος χαιρέτισε και καλωσόρισε την εξαιρετική καλλιτέχνιδα κ. Νατάσα Θεοδωρίδου, προσφέροντας της μία χειροποίητη ελιά. Η κ. Θεοδωρίδου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο δια την πρόσκληση και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο σκοπό του Ιδρύματος. Χαιρετισμό, επίσης, απεύθυνε ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Συνδέσμου «Φίλοι του Αννουσάκειου» κ.Παντελής Κατάκης και η Διευθύντρια του Καρέλλειου Ιδρύματος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κατερίνα Ευθυμοπούλου. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η έμπειρη και καταξιωμένη δημοσιογράφος κ. Μαρίνα Γιακουμάκη, η οποία έκανε εκτενή αναφορά εις τις δομές και δράσεις του Ιδρύματος, το οποίο όπως είπε «φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και διακονίας». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook