Ο καθένας μας βάση εμπειριών, επιλογών, προτεραιοτήτων και αισθητικής κατα πάσα πιθανότητα θα έχει διαφορετική άποψη όσον αφορά ποια είναι η πιο όμορφη πόλη της Ευρώπης.

Ωστόσο η Huffington Post σύμφωνα με έρευνες έχει καταλήξει ότι η ομορφότερη πόλη της Γηραιάς Ηπείρου είναι η Πράγα και το υποστηρίζει με μια σειρά από υπέροχες φωτογραφίες και μια λίστα επιχειρημάτων…

Η αρχιτεκτονική των κτηρίων σε συνδυασμό με τις κόκκινες στέγες των σπιτιών που συνθέτουν ένα παραμυθένιο ομοιόμορφο τοπίο.

Οι εκπληκτικοί δρόμοι και οι μοναδικές γέφυρες της πόλης.

Η συνολική εικόνα της συνιστά ένα παραμυθένιο τοπίο, λουσμένο από το φυσικό φως και τον καθαρό ουρανό. Το ίδιο βέβαια παραμυθένιο είναι όμως ακόμα και χιονισμένο!

Τα προσεγμένα μαγαζιά και οι υπηρεσίες τους σε συνδυασμό φυσικά με την ξεχωριστή παγωμένη (και φθηνή) διάσημη τσέχικη μπύρα!

Αυτά και ακόμα πολλά όπως αναφέρει ο διάσημος ιστότοπος είναι που τοποθετούν την Πράγα στη κορυφή της λίστας των ευρωπαϊκών πόλεων! Δεν ξέρουμε αν συμφωνείτε ή αν όντως είναι η ομορφότερη αλλά σίγουρα είναι εξαιρετικά όμορφη, ένα μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να μπει στη λίστα των ταξιδιών σας!

travelstyle.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook