Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην εκκλησία διαπίστωσαν ότι οι ιερόσυλοι είχαν ανοίξει την πόρτα της εισόδου σπάζοντας ένα τζάμι 

«Πεινασμένοι» φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι ιερόσυλοι που διέρρηξαν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης, λίγες ώρες πριν από την τέλεση της λειτουργίας για την εορτή του Αγίου την περασμένη Κυριακή! Αφού έκλεψαν ό,τι μπορούσαν, γέμισαν και τις… κοιλιές τους!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην τοπική Αστυνομία ο εφημέριος της εκκλησίας, οι εισβολείς την έκαναν… ταράτσα τρώγοντας τα αντίδωρα, την αρτοκλασία και τα πρόσφορα που προορίζονταν για τους πιστούς που θα παρακολουθούσαν την λειτουργία! Αφού χόρτασαν, παραβίασαν όχι μόνο το παγκάρι από το οποίο άρπαξαν 80 ευρώ, αλλά και το ρολόι της Δ.Ε.Η. το οποίο πήραν μαζί τους, μάλλον για να το πουλήσουν για παλιοσίδερα!

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην εκκλησία διαπίστωσαν ότι οι ιερόσυλοι είχαν ανοίξει την πόρτα της εισόδου σπάζοντας ένα τζάμι και οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τους χώρους στους οποίους κινήθηκαν, από τα οποία προσπαθούν να τους ταυτοποιήσουν.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook