Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Τάλως ΑΝΕΚ LINES στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας κατηγοριών Εφήβων/Νεανίδων-Παίδων/Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 21-23 Απριλίου.

Ο χανιώτικος σύλλογος κατέκτησε συνολικά 15 μετάλλια (5 χρυσά-5 ασημένια-5 χάλκινα), με τη Σοφία Λιοδάκη να “κλέβει” την παράσταση με τα 4 χρυσά και τα 2 πανελλήνια ρεκόρ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Τάλω για τον απολογισμό του συλλόγου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα:

Με τελικό απολογισμό 5 χρυσά, 5 ασημένια, 5 χάλκινα και 2 πανελλήνια ρεκόρ έπεσε η αυλαία για τους μικρούς αθλητές της ομάδας μας οι οποίοι αποδείχτηκαν πολύ μεγάλοι τόσο σε επιδόσεις όσο και σε ήθος. Σίγουρα θα μπορούσαμε να γράψουμε αμέτρητες σειρές για τους αθλητές μας το μόνο που τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής τους. 

Αναλυτικά :

Λιοδάκη Σοφία 4 χρυσά 2 πανελλήνια ρεκόρ
Φραγκιουδάκη Ράνια 1 ασημένιο
Λιβανός Κώστας 1 χρυσό 2 ασημένια 1 χάλκινο
Μπιτσάκης Νίκος 3 χάλκινα
Καστρινάκης Μιχάλης 1 χάλκινο
Παπακωνσταντής Δημήτρης 1 ασημένιο
Κουκουράκης Μιχάλης 1 ασημένιο
Πατεράκης Ηλίας 1 ασημένιο 
Πρωταθλήτρια ομάδα κορασίδων

Συγχαρητήρια και στην Κουρμούλη, Κουτσαυτάκη, Σταυγιανουδάκη και Σταυρακάκη οι οποίες είχαν καλές επιδόσεις χωρίς να συνοδεύονται βέβαια με κάποιο μετάλλιο.

Ο ΤΑΛΩΣ θα ήθελε να συγχαρεί και την αγωνοδίκο επιτροπή η οποία έφερε εις πέρας ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές χωρίς κανένα πρόβλημα και καμία παράλειψη.

Ένα μεγάλο μπράβο και στους γονείς Καστρινάκη, Λιβανό, Λιοδάκη, Πατεράκη οι οποίοι μαζί με τους Χατζηαγγελάκη, Πανηγυράκη, Μαρεντάκη φρόντισαν να μην λείψει τίποτα στα παιδιά. Τέλος η συμβολή της Κατερίνας και Χριστίνας Πρίντεζη για την διαμονή των αθλητριών ήταν για άλλη μια φορά καθοριστική και ουσιαστική.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς οι οποίοι είναι δίπλα μας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook