Ένα ταξίδι με σκάφος στα καταγάλανα νερά του Ιονίου έκανε δώρο- έκπληξη στην αγαπημένη του ο Μάκης Παντζόπουλος! Το ζευγάρι που έκλεισε δυο χρόνια σχέσης απόδρασε στο Ιόνιο με πρώτο σταθμό τη Λευκάδα!Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello απαθανάτισε το ζευγάρι σε ανέμελες στιγμές στην παραλία και στη θάλασσα. Ο έρωτάς τους καλά κρατεί όπως δείχνουν οι αγκαλιές και τα καυτά φιλιά , κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο!

Μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης στη Νάξο με τα παιδιά της Ελένης, το ζευγάρι επέστρεψε στη βάση του στην Άνδρο ενώ μετά ο επιχειρηματίας  ετοίμασε για την αγαπημένη του την εξόρμηση- έκπληξη στο Ιόνιο. Οι δυο τους εθεάθησαν στο Νυδρί και στη Λευκάδα και έδειχναν να μην ενοχλούνται καθόλου πλέον από τα βλέμματα του κόσμου που συναντούσαν στο δρόμο τους...

Όσον αφορά στην εκπομπή της, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ήδη έχει ανακοινώσει στην Έλενα Αρσένη πως από Σεπτέμβριο δεν θα ανήκει στην ομάδα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Αφορμή για τη διακοπή της συνεργασίας τους- σύμφωνα με το κανάλι της Κηφισιάς- , λέγεται πως ήταν το ιδιαίτερο στιλ κριτικής που ασκούσε ενώ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν ήταν λίγες οι φορές που έφερε σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Έγκυρες πηγές, όμως, δηλώνουν κατηγορηματικά στο Yupi πως η Έλενα Αρσένη είχε αποφασίσει από τις αρχές του καλοκαιριού να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.