Έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου στο ΕΚΗ η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιείτε προληπτικός έλεγχος  Μαστού στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, από την κινητή μονάδα Μαστογραφίας  της Περιφέρειας Κρήτης.  Ο δωρεάν  προληπτικός έλεγχος γίνεται σε γυναίκες της πόλης μας , που είτε δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη, είτε αντιμετωπίζουν  δυσκολία  πρόσβασης στον απαιτούμενο έλεγχο  λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Η προσφορά της περιφέρειας Κρήτης και την οποία ευχαριστούμε, αποκτά μεγαλύτερη αξία σε μια περίοδο που η κυβερνητική πολιτική στοχεύει στην πλήρη εμπορευματοποίηση του αγαθού της ΥΓΕΙΑΣ και μειώνει συνεχώς τις δημόσιες δαπάνες για την περίθαλψη του λαού.

Η κινητή μονάδα βρίσκεται στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου,  από την Τετάρτη 19 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου  με σκοπό να  καλύψει τις ανάγκες για προληπτικό έλεγχο σε όσες περισσότερες γυναίκες δύναται.

Να σημειωθεί ότι, παρά τον αρχικό σχεδιασμό που αφορούσε την παραμονή της κινητής μονάδας μαστογραφίας για 2 ημέρες, εντούτοις λόγω της πληθώρας των αιτημάτων των γυναικών της πόλης μας η Περιφέρεια Κρήτης ικανοποίησε το αίτημα του ΕΚΗ για περισσότερες ημέρες, φτάνοντας τις 8 ημέρες.    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook