Είναι το αγαπημένο άθλημα της βασιλικής οικογένειας, ακόμα και η  91χρονη βασίλισσα Ελισάβετ ιππεύει, όχι όμως και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Είναι κομψή, λαμπερή και ασκεί τα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Όμως, παρόλο, που η ιππασία είναι το αγαπημένο σπορ των Βρετανών γαλαζοαίματων δεν ισχύει το ίδιο και για την Κέιτ Μίντλετον. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ, αν και έγινε στις 21 Απριλίου 91 ετών, ιππεύει ακόμα, ο σύζυγος της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι, ασχολούνται με το πόλο με άλογα, η εξαδέλφη τους, Ζάρα Τιντάλ,κόρη της πριγκίπισσας Άννας κατέχει ολυμπιακό μετάλλιο στην ιππασία και την ίδια στιγμή η Κέιτ Μίντλετον αρκείται να παρακολουθεί από τις κερκίδες τις ιπποδρομίες στο Άσκοτ.

Όμως, γιατί η 35χρονη Κέιτ Μίντλετον δεν ασχολείται με το σπορ των Βρετανών γαλαζοαίματων; Η βιογράφος της Μάρσια Μούντι, συγγραφέας του βιβλίου «Kate: Α biography», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2013, ισχυρίζεται ότι, αν και υπάρχουν φήμες πως η Κέιτ είναι αλλεργική στα άλογα, στην πραγματικότητα απλά η 35χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με την ιππασία.

«Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι έκαναν μαθήματα (ιππασίας) από μικρή ηλικία αλλά η μόνη στιγμή που ιππεύουν τώρα είναι στο πόλο, δεν πηγαίνουν συχνά για ιππασία όπως κάνει η βασίλισσα. Η Κέιτ δεν ιππεύει απλά επειδή δεν μεγάλωσε με αυτό», δήλωσε η Μούντι.

Πάντως, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, τα δύο παιδιά της Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Γεώργιος, τριών ετών και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 23 μηνών, έχουν ήδη αρχίσει μαθήματα ιππασίας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook