Ευχαριστίες στους «ηρωικούς φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στο νικηφόρο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο του Μάλεμε» έδωσε μέσω ανακοίνωσης ο ΑΟ Χανιά.

Σε αυτήν τονίζεται ακόμα ότι «κύριο μέλημα μας είναι η συγκρότηση μιας πανίσχυρης διοίκησης αποτελούμενη από επιφανείς Χανιώτες παράγοντες και γι’ αυτό το λόγο συνεχίζονται οι επαφές από μέρους της Διοίκησης».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί τους ηρωικούς φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στο νικηφόρο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο του Μάλεμε.

Μετά την νίκη αυτή, η ομάδα χρειάζεται ακόμα τουλάχιστον 4 βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια για να παραμείνει στην κατηγορία της Β΄Εθνικής, όμως ο στόχος μας δεν είναι μόνο αυτός αλλά να μπορέσει η ομάδα να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά και αφού επιτευχθεί με το καλό αυτός ο στόχος να γίνουν οι αποπληρωμές των προσφυγών και η τακτοποίηση της εγγυητικής έτσι ώστε στη συνέχεια να ακολουθήσει ο προγραμματισμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Όσον αφορά λοιπόν στον συγκεκριμένο προγραμματισμό, κύριο μέλημα μας είναι η συγκρότηση μιας πανίσχυρης διοίκησης αποτελούμενη από επιφανείς Χανιώτες παράγοντες και γι’ αυτό το λόγο συνεχίζονται οι επαφές από μέρους της Διοίκησης. Για την διεκπεραίωση των διαδικαστικών θεμάτων όσον αφορά στη συγκρότηση της νέας Διοίκησης  έχει ανατεθεί σε γνωστό Δικηγορικό και αναλόγως σε Λογιστικό Γραφείο προς έλεγχο της μετοχικής σύνθεσης (όπως έχουν ήδη ζητηθεί στοιχεία από την ΕΕΑ έως τις 30/6) και των οικονομικών της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook