Συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας στα Χανιά – Κατηγορούμενοι δράστες για κατ’ εξακολούθηση κλοπές συνελήφθησαν λίγο πριν φύγουν στην Αθήνα – Για τον λόγο αυτό καθυστέρησε ο απόπλους του πλοίου

Τους έπιασαν λίγο πριν φύγουν για Αθήνα με το πλοίο της γράμμης Σούδα – Πειραιά! 

Η σύλληψή τους ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας Χανίων που είχε από καιρό θέσει υπό παρακολούθηση τους υπόπτους, γνωρίζοντας όλες τους τις κινήσεις και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να… πιαστούν στη φάκα των αστυνομικών αρχών.

Οι συλληφθέντες είναι κατηγορούμενοι για πολλές, κατά συρροή κλοπές στα Χανιά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr πιθανώς έφευγαν στην Αθήνα με… γεμάτα τα μπαγκάζια τους από κλοπιμαία.

Η επιχείρηση σύλληψης έγινε απόψε το βράδυ στο λιμάνι της Σούδας αφού αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Χανίων γνώριζαν μετά από την έρευνα και την προσεκτική παρακολούθηση που είχαν κάνει εδώ και καιρό, ότι οι κατηγορούμενοι ως δράστες είχαν σκοπό να ταξιδέψουν απόψε με το πλοίο της γραμμής από Σούδα για Πειραιά.

Οι αστυνομικές αρχές των Χανίων σε συντονισμένη επιχείρηση και περιμένοντας την κατάλληλη ώρα, ακινητοποίησαν το όχημα και προχώρησαν στη σύλληψη των κατηγορουμένων. Μάλιστα, λόγω της επιχείρησης καθυστέρησε και ο απόπλους του πλοίου που τελικά έγινε περίπου στις 22.00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook