Ο Αντόνιο Μπαντέρας συνεργάζεται και πάλι μετά από 20 χρόνια με τον σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ, στην ταινία \”The Skin I live in\”, η οποία έκανε πρεμιέρα το Μάιο στο Φεστιβάλ Καννών. Με αφορμή τη συνεργασία τους, γράφει το yupi.gr, ο 50χρονος ηθοποιός μιλά σε τελευταία του συνέντευξη για τους Ισπανούς φίλους του, Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέ Μπαρδέμ αλλά και την άγνωστη σχέση του με τη βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα.

\"Αντόνιο


Όταν ρωτήθηκε γιατί άργησε τόσο να συνεργαστεί ξανά με τον Ισπανό σκηνοθέτη, απάντησε: \”Ίσως φταίω εγώ, ίσως το Χόλιγουντ. Υπήρξε μία περίοδος στην οποία δεν μπορούσα να δουλέψω μαζί του γιατί είχα υπογράψει συμβόλαια για δύο ή τρία χρόνια μετά με Χολιγουντιανές ταινίες, και θα μου έκαναν μήνυση αν τα έσπαγα. Ο Πέδρο δεν έχει αλλάξει. Κάθε φορά που δουλεύω μαζί του, κάτι μαθαίνω. Η συνεργασία μαζί του είναι μία δημιουργική κόλαση!\”

Για τις φιλίες του με άλλους Ισπανούς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ: \”Παίζουμε παιχνίδια. Μας αρέσει πολύ αυτό. Παίζουμε ένα που λέγεται \’Wolves\’. Η Πενέλοπε, ο Χαβιέ και τώρα έρχεται και η Εύα Λονγκόρια. Συναντιόμαστε μία φορά την εβδομάδα. Η Πενέλοπε και ο Χαβιέ είναι και οι δύο πολύ καλοί στο παιχνίδι\”.

\"\"

Για τη συνάντησή του με τη Μαντόνα: \”Αντόνιο\”, μου είπε ο Πέδρο, \”θέλει πολύ να σε γνωρίσει\”. Εγώ δεν μιλούσα καν Αγγλικά τότε. Εκείνη έλεγε διάφορα στο τραπέζι που δειπνούσαμε, κι εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα. Απλά σκεφτόμουν ότι κάθομαι δίπλα στην Μαντόνα. Ήταν ήδη πολύ διάσημη, κι εμείς ήμασταν απλοί άνθρωποι. Ήταν κολακευτικό για μένα όταν κάποιος μου είπε ότι της αρέσω πολύ. Είπα \’αλήθεια;\’ Δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να κάνω γι\’ αυτό, άλλωστε ήμουν τότε παντρεμένος (με την πρώτη του σύζυγο, Άνα Λέζα). Οπότε δεν έγινε τίποτα. Φοβόμουν τότε, επειδή ήταν πολύ δυναμική γυναίκα. Δεν ήθελα να είμαι το αγόρι της Μαντόνα. Καλώς ή κακώς, ήθελα να έχω τη δική μου καριέρα\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook