Για πρώτη φορά στα Χανιά διοργανώνεται η εκδήλωση TEDxTechnicalUniversityofCrete με θέμα την Διαρροή Φωτός (Light Leak). 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Μεγάλο Αμφιθέατρο 141.Π.98 του Κτηρίου Επιστημών (1ος όροφος), το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 με ώρα έναρξης 10:00. 

Ομιλητές στο TEDxTechnicalUniversityofCrete θα είναι οι παρακάτω:

Ιωάννα Φωτοπούλου: Μηχανικός σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα επικοινωνίας και social media expert.
Αντώνης Τσαπατάκης: Παραολυμπιονίκης
Δημήτρης Κοντοπίδης: Ιδρυτής και Διευθυντής της Humain
Άγγελος Γκέτσης: Μαθητής εφευρέτης γυαλιών για τυφλούς
Edouard Jacqmin: Ταξιδιώτης και Μουσικός
Ιωάννης Αδαμάκης: Ζωγράφος 
Ηλίας Κουνέλας:  Ηθοποιός
Λαέρτης-Αντώνιος Βασιλείου: Αρχιτέκτων CASA BRUTALE
Ναταλία Κρίτσαλη: Σχεδιαστής Καινοτομίας, Blood-e
Νικόλας Σμυρνάκης: Συγγραφέας
Sharon Jackson: Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ESA
Δημήτριος Δημόπουλος: Κωμικός

Διαρροή Φωτός | Light Leak

Πολλοί είναι αυτοί που λένε “Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει”. Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί από τότε ποιος είσαι, τι θα κάνεις όταν μεγαλώσεις, πώς θα ζήσεις, ποιος είναι ο τρόπος να ακολουθήσεις τα όνειρα σου και τελικά ποια είναι αυτά; Μάθαμε να ζούμε με αυτά τα ερωτήματα.Υπάρχουν στιγμές που μας ρίχνουν και άλλες που μας κάνουν πιο αποφασιστικούς, πιο δυνατούς. Είναι ωραίο να ξέρεις πως μπορείς να ελπίζεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ψάχνεις πάντα το φως που βγαίνει ακόμη και  από την πιο μικρή χαραμάδα, να προσπερνάς τα εμπόδια, να μαθαίνεις από τις δυσκολίες. Είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε όποια ευκαιρία κι αν μας δοθεί, αρκεί φυσικά να ξέρουμε πως υπάρχει ! Κίνητρα θέλουμε και φως, όνειρα έχουμε, ας τα ζήσουμε λοιπόν!

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης από το site του event: www.tedxtechnicaluniversityofcrete.com και μην χάσετε την μοναδική ευκαιρία να ακούσετε, να μάθετε και να εμπνευστείτε!

Εισιτήρια διαθέσιμα on-line στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook