Επιτυχημένη ήταν η παρουσία των αθλητών του Α.Π.Σ.Ν. Χανίων “Ο Σ. Καγιαλές” στο Πανελλήνιο κύπελλο Shito ryu karate 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων.

Η ενημέρωση του συλλόγου για την παρουσία των αθλητών του αναφέρει τα εξής:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το επίσημο Πανελλήνιο κύπελλο Shito ryu karate 2017 το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Απριλίου 2017 στο Ολυμπιακό κέντρο Πάλης Ανω Λιοσίων .

Οι έξι Χανιώτες αθλητές μας κατάφεραν μέσα από δύσκολους αγώνες και απέσπασαν και οι έξι 1 χρυσό στην Φωτάκη Ευαγγελία, 4 αργυρά στους Ντουρουντάκη Κατερίνα , Παπαραφτάκη Βασιλική, Φωτάκη Μαρία-Νίκη, Μαρνελάκη Γιώργο, 1 χάλκινο μετάλλιο  στην Μενιουδάκη Αλεξάνδρα, με προπονητή τον Αγγελο Καραϊσκάκη -7- Dan .

Αφού δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας γιατί πέραν τα μετάλλια κέρδισαν και εμπειρίες να τους ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους, να ευχαριστήσουμε και τους γονείς τους για την στήριξη τους και βέβαια να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την όμορφη φιλοξενία τους και τέλος τον χορηγό μας την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES που είναι πάντα δίπλα μας!!!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook