Σημαντικές διακρίσεις κατάφεραν να πετύχουν οι αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από τις 20 έως τις 23 Απριλίου.

Ο απολογισμός για τον ΝΑΟ Σούδας ήταν μία έκτη, τρεις όγδοες και μία δωδέκατη θέση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του ΝΑΟΣ για τη συμμετοχή των αθλητών του:

Για μια ακόμα φορά το Τμήμα Κωπηλασίας του  Ναυταθλητικού Ομίλου  ΣΟΥΔΑΣ (ΝΑΟΣ), αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Όμιλο,   κατάφερε να διακριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έχοντας στις αποσκευές του  σημαντικές διακρίσεις..

Με μία έκτη (6η),  τρεις όγδοες (8ες) και μία δωδέκατη  (12η) θέση  γύρισαν τα τρία (3) πληρώματα του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, από την Α΄ Φάση του 83ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας,  που διεξήχθη στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από 20 έως και 23 Απριλίου 2017, με τη συμμετοχή 27 ομίλων και 460 αθλητών (αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή σε αθλητές ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών), τα οποία  κατάφεραν να πλασαριστούν σε ένα μεγάλο τελικό  και τρεις μικρούς,  να πραγματοποιήσουν  μια εξαιρετική παρουσία και να αποκομίσουν πολλές αγωνιστικές εμπειρίες καθώς και ευμενή σχόλια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

6η  Πανελλήνια Θέση:  Σκιφ (1Χ) ανδρών ελαφρών βαρών με τον ΒΑΒΟΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ (έφηβος)

8η   Πανελλήνια θέση:  Διπλό σκιφ (2Χ) εφήβων με τους ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ και ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ

8η  Πανελλήνια Θέση:   Σκιφ (1Χ) εφήβων με τον ΒΑΒΟΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ  

                                                                     

8η  Πανελλήνια Θέση :  Τετράκωπος ανευ (4-) με τους : ΠΕΔΙΑΔΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ, ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΟ και ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΑ (είναι παίδες γεννηθέντες το 2002)

12η Πανελλήνια Θέση:  Διπλό σκιφ (2Χ) ανδρών: με ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ             

Την αποστολή των επτά  (7) αθλητών  της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν  ο προπονητής κ.  Δάνος Χωματάς   και   η  Γεν. Γραμματέας  κα Πέπη  Κελαϊδή.   

Το Δ.Σ. Του  Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή και  τους αθλητές  για τις  επιτυχίες τους στους αγώνες και τους εύχεται καλή επιτυχία στις  επόμενες αποστολές τους.

Ιδιαίτερα επιθυμεί να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών που παρά τις άσχημες οικονομικά ημέρες που περνάμε έστειλαν τα παιδιά τους να αγωνισθούν, αναγνωρίζοντας έτσι  τον κόπο όλης της χρονιάς.

Επίσης ευχαριστεί  την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS – BLUE STAR FERRIES), την εταιρεία ALFIX  Μανουσάκης Μιχάλης, επίσημους χορηγούς του Τμήματος Κωπηλασίας, καθώς και τους μικρότερους χορηγούς για την στήριξή τους στον Όμιλο.

                                                                                                           Για  το   Δ.Σ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook