Εβδομάδα γεμάτη από εκδηλώσεις, διοργανώσεις και άλλου είδους πρωτοβουλίες στην Κίσαμο είναι αυτή που διανύουμε. Ο Δήμος Κισσάμου διοργανώνει με φιλανθρωπικό, ενημερωτικό, παιδαγωγικό, κοινωνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου, θα γίνει ενημέρωση για τον Νόμο 4056 του 2012 για τα “Αδέσποτα και Ανεπιτήρητα Παραγωγικά Ζώα”.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου από τις 08.00 έως τις 14.00 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Κισσάμου στα πλαίσια του “Μείνε στο δρόμο σου – Κίσσαμος 2017” και την ίδια ημέρα στις 18:30 οργανώνεται ενημερωτική συζήτηση (Δημαρχείο Κισσάμου) για μαθητές γυμνασίου, γενικού λυκείου και ΕΠΑ.Λ.

Το Σάββατο 29 Απριλίου τέλος, είναι προγραμματισμένος ο φιλανθρωπικός αγώνας “ΣτηρίΖΩ”, με αγώνα δρόμου στις 15:30 (στην πόλη της Κισάμου) και ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων στις 17:00 (στο Δημ.Στάδιο Κισάμου). 

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισσάμου, ενημερωτική συζήτηση για το σημαντικό θέμα της Δακοκτονίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook