Η WIND τρέχει στο Ηράκλειο για 5η χρονιά με 3 φορές μεγαλύτερο 4G δίκτυο – Διακεκριμένοι Αθλητές με την WIND Running Team – Τελευταία προθεσμία Δωρεάν εγγραφών μέσω των καταστημάτων WIND

Έτοιμη η WIND να δώσει το «παρών» στη μεγάλη δρομική γιορτή της πόλης του Ηρακλείου αυτή την Κυριακή 30 Απριλίου.

Η εταιρία βρίσκεται από την αρχή και για 5η συνεχή χρονιά στο πλευρό της διοργάνωσης συνδέοντας τις αξίες της προσπάθειας και της συμμετοχής με την Κοινωνική Αλληλεγγύη και την Προσφορά σε παιδιά που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.

Στη διάρκεια της λειτουργία της, με κάθε ευκαιρία, η WIND έχει στηρίξει μια πληθώρα Κοινωφελών Οργανισμών που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο και γενικότερα στην Κρήτη. Φέτος, στο πλαίσιο του Run Greece, η εταιρία στηρίζει το σημαντικό έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Την WIND Running Team θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους, μαζί με χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που αναμένεται να προσέλθουν στην Κρήτη εν όψει του αγώνα αλλά και του τριημέρου της Πρωτομαγιάς, οι Πρωταθλητές Μάρκος Γκούρλιας και Αναστασία Καρακατσάνη. Οι δύο αθλητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας Στίβου, θα αγωνιστούν για μια ακόμη φορά με τα χρώματα της WIND ανεβάζοντας τον πήχη επιδόσεων στον αγώνα των 10χλμ. της διοργάνωσης.

H WIND, ως Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης εξασφάλισε τελευταία στιγμή θέσεις για όσους επιθυμούν να τρέξουν στα 5χλμ. ή τα 10χλμ. και δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να σπεύσουν άμεσα σε ένα από τα καταστήματα και τους συνεργάτες WIND Ηρακλείου* και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους Δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την WIND Running Team, αθλητές, αγώνες, διαγωνισμούς, φωτογραφίες, βίντεο και ενέργειες Κοινωνικής Αλληλεγγύης: www.facebook.com/windrunningteam.

*Λ. Δικαιοσύνης 41, Λ. 62 Mαρτύρων 42-44, Λ. Κνωσσού 202, Χριστ. Ξυλούρη 27 & Εκάβης, 25ης Μαρτίου 230 Μοίρες, Δημοκρατίας 59 & Μηλιαράκη, Λ. Ικάρου & Ηροδότου 175 Ν. Αλικαρνασσός, Ελ. Βενιζέλου 192 Γαζί Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook