Ο έρωτας του Εμμανουέλ Μακρόν με την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του δασκάλα του είχε γίνει «talk of the town» στην γαλλική πόλη Αμιέν

Εκείνος, είναι ο 39χρονος πρώην υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας και εκείνη είναι η κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του σύζυγός του. Παρότι, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Εμμανουέλ Μακρόν θα κερδίσει άνετα στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών την ακροδεξιά Λεπέν και μαζί με την σύντροφό του Μπριζίτ Τρονιέ θα εγκατασταθούν σύντομα στο Μέγαρο των Ηλυσίων, η μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στο ζευγάρι απασχολεί περισσότερο τον διεθνή Τύπο.

Ο Κριστιάν Μονζού, πρώην καθηγητής αγγλικών του Εμμανουέλ Μακρόν, μίλησε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail για το «σκάνδαλο» που συγκλόνισε την πόλη Αμιέν, όταν αποκαλύφθηκε ο έρωτας του ανήλικου μαθητή στο ιδιωτικό ιησουιτικό σχολείο στο οποίο η ξανθιά και εντυπωσιακή Μπριζίτ Τρονιέ ήταν καθηγήτρια στο μάθημα του θεάτρου, παντρεμένη με τραπεζικό υπάλληλο και μητέρα τριών παιδιών.

Ο Μονζού περιγράφει τον Μακρόν ως χαρισματικό μαθητή, που προτιμούσε αντί το παιχνίδι, το διάβασμα και τονίζει ότι η Τρονιέ ήταν μια καθηγήτρια που έχαιρε εκτίμησης για τα «καλά προετοιμασμένα και σαγηνευτικά μαθήματά της»! Ο Μακρόν ήταν μόλις 15 ετών όταν ερωτεύτηκε την Τρονιέ και, όπως δηλώνουν πρώην συμμαθητές του, όλοι γνώριζαν ότι μαθητής και καθηγήτρια ήταν πολύ κοντά, αλλά θεωρούσαν ότι επρόκειτο για μια πλατωνική σχέση.

Σύμφωνα με τον Μονζού, οι γονείς του Εμμανουέλ Μακρόν εξοργίστηκαν όταν έμαθαν για την σχέση του γιου τους με την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του Μπριζίτ Τρονιέ. Ο πατέρας του, Ζαν Μισέλ τον έστειλε σε σχολείο στο Παρίσι για να τον απομακρύνει από εκείνη και μακριά της να προετοιμαστεί για την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο. «Μείνε μακριά από τον γιο μου μέχρι να γίνει 18!», αναφέρει ότι είπε στην Τρονιέ ο πατέρας του Μακρόν, ο πρώην καθηγητής του.

Ο ίδιος, τονίζει ότι ο ηγέτης του κινήματος En Marche θέλει να πετύχει και να κατακτήσει την προεδρία της Γαλλίας για δύο λόγους. Αφενός να αποδείξει στον πατέρα του ότι δεν έχει κάνει λάθος που έβαλε την Μπριζίτ στο πλευρό του, αφού εκείνη είναι μια γυναίκα που τον στηρίζει και τον εμπνέει και αφετέρου, θέλει να δείξει σε εκείνη ότι δεν έκανε λάθος που για χάρη του έφερε στην ζωή της τα πάνω – κάτω.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook