Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει τους επιχειρηματίες του νησιού που δραστηριοποιούνται στον κλάδο παραγωγής-εμπορίας τροφίμων και ποτών για τη νέα ευκαιρία εξαγωγών που παρουσιάζεται προς τις ΗΠΑ σε συνέχεια των επαφών που πραγματοποίησε στην έκθεση «SUMMER FANCY FOOD SHOW 2011» η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη.

Συγκεκριμένα, μετά τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση που έγινε στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών στις 10-12 Ιουλίου και την άριστη συνεργασία της αντιπεριφερειάρχη με την εμπορική και οικονομική ακόλουθο της Ελλάδας στις ΗΠΑ, έχει καταρτιστεί κατάλογος με 20 και πλέον εταιρείες της Αμερικής που ενδιαφέρονται για εισαγωγές κρητικών ποιοτικών προϊόντων.

«Η συμμετοχή της Περιφέρειας σε εκθέσεις κρίνεται σκόπιμη όταν συνοδεύεται από ουσιαστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Σεβόμαστε τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου και αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται σε κάθε περίπτωση προς όφελος των πολιτών», δήλωσε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης.

Ο σχετικός ενημερωτικός κατάλογος είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων και μπορούν να τον αναζητήσουν απευθυνόμενοι είτε στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη, είτε στα Επιμελητήρια όπου και έχει προωθηθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook