Η ομολογία του Κρητικού πατέρα της 6χρονης Στυλιανής για τη δολοφονία του παιδιού του

«Έκλαιγε και ζητούσε τη μητέρα της. Της έλεγα να σταματήσει αλλά δεν σταματούσε. Ήταν ατύχημα. Εγώ την πήρα αγκαλιά σφιχτά και της έβαλα το χέρι στο στόμα για να σταματήσει να κλαίει. Δεν το ήθελα να γίνει. Σταμάτησε να κλαίει».  Αυτά φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 60χρονος πατέρας της εξάχρονης Στυλιανής, ο οποίος παραδέχτηκε ότι αφού σκότωσε το παιδί, το τοποθέτησε σε μια σακούλα σκουπιδιών και το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων πίσω από το σπίτι του, στη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Από την πρώτη στιγμή που ο πατέρας εμφανίστηκε στις Αρχές για να καταγγείλει -την δήθεν- εξαφάνιση του παιδιού του, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το κοριτσάκι είχε κινητικά προβλήματα και η εξήγηση του 60χρονου ότι άνοιξε τη πόρτα το βράδυ και έφυγε, δεν έγινε πιστευτή.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος του παιδιού ήταν ασφυκτικός μπορεί όμως η αιτία να ήταν και ο στραγγαλισμός. Σήμερα, Παρασκευή στη νεκροψία θα διαπιστωθεί η ακριβής αιτία.

Στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν πολλά χάπια καθώς ο πατέρας φαίνεται ότι έπασχε από κατάθλιψη και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. 

Οι πρώτες εικόνες 

Η εικόνα με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί ήταν σοκαριστική καθώς η 6χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

Το πρωί της Πέμπτης σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και στο Χαμόγελο του Παιδιού από την εξαφάνιση -μυστήριο της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη.

Ο πατέρας της μικρής, ισχυρίστηκε ότι το πρωί που ξύπνησε διαπίστωσε πως το παιδί είχε χαθεί. Όμως καθυστερημένα κι αφού πρώτα πήγε το δεύτερο παιδί του στο σχολείο ειδοποίησε την ελληνική αστυνομία, πηγαίνοντας ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας.

Το εξάχρονο κοριτσάκι έπασχε από κινητικά προβλήματα. Για την εξαφάνιση μίλησε στο CNN Greece η μητέρα της Στυλιανής Εικοσπεντάκη, δίχως ωστόσο να ρίξει φως εκείνη τη στιγμή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια στο CNN Greece δεν γνώριζε τι είχε γίνει καθώς βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, όπως είπε, υπήρχε αναστάτωση στο σπίτι, με συρτάρια ανοιγμένα και τα χρυσαφικά της να λείπουν, παρότι, όπως σημείωσε, δεν υπήρξε παραβίαση της εξώπορτας.

Τι είπαν οι γείτονες

Όπως είπε στο CNN Greece, γείτονας της οικογένειας, δεν είχε παρατηρήσει κάτι διαφορετικό τις τελευταίες ημέρες. «Το κοριτσάκι το έβλεπα γιατί καθημερινά το πήγαιναν στο σχολικό και το έπαιρναν. Η αστυνομία ήταν σήμερα από το πρωί στη γειτονιά. Έψαχναν τους κάδους. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί».

Γειτόνισσα της οικογένειας έκανε λόγο για μια οικογένεια απομονωμένη, που δεν μιλούσε πολύ. 

 

O κάδος στην Αγία Βαρβάρα που βρέθηκε η 6χρονη 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook