«Το μόνο που ήθελα ήταν λίγο χώρο για να τεντώσω το πόδι μου αλλά κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να με βοηθήσει. Μου φέρθηκαν σαν σκλάβο» δήλωσε στην Daily Mail ο 65χρονος

Τις μνήμες από το περιστατικό στην πτήση της United Airlines με θύμα έναν γιατρό τον οποίο έσυραν και χτύπησαν επειδή αρνήθηκε να κατέβει από πτήση που ήταν overbooked ξύπνησε το περιστατικό που σημειώθηκε σε πτήση της ΒΑ με θύμα αυτή τη φορά έναν καρκινοπαθή ηλικιωμένο.

Ο 65χρονος Κουάμε Μπαντού ταξίδευε με προορισμό τη Τζαμάικα όταν μετά από μια ώρα πτήσης αντιλήφθηκε ότι το πόδι του είχε αρχίσει να πρήζεται και ο ίδιος να ζαλίζεται.

Όταν επιχείρησε να μετακινηθεί στην business class για να είναι πιο άνετα, όπως λέει «μου έστησαν ενέδρα έξι μέλη του πληρώματος, με έδεσαν με χειροπέδες σε χέρια και πόδια και με έσυραν πίσω στη θέση μου».

Το βίντεο δείχνει ένστολους άνδρες να τον έχουν περικυκλώσει μετά την προσγείωση του αεροπλάνου στο πορτογαλικό νησί Terceira.

O Bantu ακούγεται να λέει στους αστυνομικούς «θα σας ακολουθήσω».

«Το μόνο που ήθελα ήταν λίγο χώρο για να τεντώσω το πόδι μου αλλά κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να με βοηθήσει. Μου φέρθηκαν σαν σκλάβο» δήλωσε στην Daily Mail ο 65χρονος.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης να κατεβαίνει από το αεροπλάνο μαζί με τον 65χρονο άλλος ένας επιβάτης επειδή κατηγορήθηκε ότι τον βοήθησε.

Η αεροπορική εταιρεία, ωστόσο, υποστηρίζει ότι ο Bantu αρνήθηκε να μετακινηθεί από την business class και επιτέθηκε λεκτικά στο πλήρωμα με αποτέλεσμα εκείνοι «να τον βοηθήσουν να επιστρέψει στην αρχική του θέση»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook