Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ 

«Η καλοκαιρινή περίοδος βρίσκεται προ των πυλών. Το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» σφύζει από επιβατική κίνηση. Χιλιάδες ταξιδιώτες περνούν καθημερινά από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Οι ατελείωτες ουρές και η ταλαιπωρία των εγχώριων και αλλοδαπών επισκεπτών, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά – όπως τονίσαμε – ότι το αεροδρόμιο αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές. 

Και έρχεται, στο σημείο αυτό, να αναρωτηθεί κάποιος, αλήθεια, πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί το αεροδρόμιο σε ένα περιστατικό ιατρικής ανάγκης, όταν υπάρχει μόνο ένας γιατρός σε εφημερία. Ένας μονάχα γιατρός άραγε αρκεί για να αντιμετωπίσει ενδεχομένως περισσότερους από ένα-δύο ασθενείς; Όλοι γνωρίζουμε ότι ο χώρος του ιατρείου είναι σχετικά μικρός. Οι προμήθειες σε ιατροφαρμακευτικό υλικό εξίσου περιορισμένες. 

Η Κυβερνητική ολιγωρία έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη. Πόσο θα τους ανεχτούμε ακόμα; Ευχόμαστε να μην έρθει η στιγμή που θα θρηνήσουμε αθώα θύματα στον χώρο του αεροδρομίου, λόγω, μεταξύ άλλων, και στις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook