Αναγκαία η μεταφορά της υπηρεσίας που ασφυκτιά στο δημαρχείο 

Την μεταστέγαση της υπηρεσίας Δημοτολογίου του Δήμου Χανίων στο ενοικιαζόμενο κτίριο επι της οδού Γρηγορίου 5ου αποφάσισε η δημοτική αρχή.

Ανακοινώνοντας την απόφαση αυτή στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας ανέφερε πως η υπηρεσία είναι αναγκαίο να μεταστεγασθεί  καθώς ασφυκτιά στα υπάρχοντα γραφεία του Δημαρχείου, ενώ υπάρχει και η υποχρέωση μεταφοράς στην υπηρεσία όλων των αρχείων των δημοτολογίων των πρώην δήμων.

Μάλιστα ο κ. Βάμβουκας γνωστοποίησε πως η ΔΕΔΙΣΑ θα μεταστεγασθεί από το κτίριο της οδού Γρηγορίου 5ου στο δημοτικό κτίριο στο Βαμβακόπουλο όπου έχει αποφασισθεί και η  μεταφορά της υπηρεσίας Πρασίνου.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης που πήραν τον λόγο, επεσήμαναν πως είναι αναγκαία η μεταφορά της υπηρεσίας, αλλά άσκησαν δριμεία κριτική στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι μεταφορές των υπηρεσιών τονίζοντας πως γίνονται αποσπασματικά και χωρίς κάποιο σχέδιο από την δημοτική αρχή.

Απαντώντας ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε πως οι μεταφορές των υπηρεσιών δεν γίνονται αποσπασματικά αλλά βάση ευρύτερου σχεδίου.

Πάντως ο ληξίαρχος Χανίων ευχαριστώντας όλους, ανέφερε πως η μεταφορά της υπηρεσίας είναι επιτακτική καθώς βάση Νόμου πρέπει να συγκεντρωθούν όλα τα αρχεία των πρώην δήμων στην κεντρική υπηρεσία, κάτι που είναι αδύνατον στους υπάρχοντες χώρους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook