Ο πυροσβέστης δηλώνει συντετριμμένος και μετανιωμένος από την πράξη του

Το δρόμο προς τις φυλακές παίρνει ο 59χρονος πυροσβέστης καθώς μετά την απολογία του στον ανακριτή Ηγουμενίτσας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πρόκειται για μία ακόμη πράξη σε ένα διπλό οικογενειακό δράμα το οποίο εκτυλίσσεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο 59χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε έναν 48χρονο φίλο της συζύγου του ενώ τραυμάτισε και την 47χρονη σύντροφο της ζωής του τα τελευταία 22 χρόνια.

Ομολόγησε από την πρώτη στιγμή την πράξη του και ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία από το σημείο του εγκλήματος, όπου και περίμενε να συλληφθεί.

Ο συνήγορός του Δημήτρης Δήμου σε δηλώσεις του, σύμφωνα με το epiruspost.gr, ανέφερε ότι ο εντολέας του είναι συντετριμμένος και μετανιωμένος από την πράξη του, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και ότι ήταν μια κακιά στιγμή στην οικογενειακή τραγωδία που βίωνε.

Παραδέχθηκε ότι ο δράστης και η σύζυγος του, ενώ δεν ήταν σε διάσταση, είχαν συμβουλευθεί δικηγόρο για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου, ενώ ζήτησε από όλους σεβασμό προς τα τέσσερα παιδιά των δύο οικογενειών.

Η σύζυγος του δράστη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου μέχρι το μεσημέρι υπήρχε και διακριτική παρουσία αστυνομικών της ασφαλείας. Η ίδια σε τηλεοπτικές δηλώσεις ισχυρίστηκε ότι ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και μετά την ολοκλήρωση των πανελληνίων εξετάσεων θα προχωρήσουν σε αίτηση συναινετικού διαζυγίου.

Η κηδεία του θύματος έγινε την Πέμπτη το απόγευμα σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Ηγουμενίτσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook