Με ένα πέναλτι – εφεύρεση του Παπαδόπουλου, ο Απόλλωνας παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα μένοντας στο 1-1 με τον ΟΦΗ

Ο Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα επαναφέροντας τους Κομεσίδη, Μάνο. Σύστημα δεν άλλαξε με τον ΟΦΗ να παρατάσσεται με 4-2-3-1: Ο Στρέζος ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Κιάσσος, αριστερά ο Βαλλιάνος με τους Παντίδο – Κομεσίδη στόπερ. Μπόατενγκ, Νάστος ήταν τα αμυντικά χαφ, ο Χαντί είχε ελεύθερο ρόλο και την τριάδα στην επίθεση αποτελούσαν οι Μιλοσάβλιεβ, Μάνος, Βουό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να παίρνει τα ηνία του και την κατοχή της μπάλας ενώ ο Απόλλωνας παρότι παρατάχθηκε με 4-2-3-1, ο Μάντζιος έβαλε δύο μπακ (Ντάσιος, Πάνος) με τον δεύτερο να παίζει σε θέση δεξιού χαφ. Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στο Ηράκλειο με στόχο να μην χάσουν και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου κυκλοφορούσαν με ηρεμία την μπάλα και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μάνο, Χαντί που δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Το μοτίβο του παιχνιδιού δεν άλλαξε καθόλου με τον ΟΦΗ να είναι στην επίθεση και τον Απόλλωνα να αμύνεται. Τελικά το γκολ ήρθε από τον Μάνο μετά την λάθος συννενόηση των Δεληζήση, Χιώτη που σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ του Μάνου, ο ΟΦΗ έδωσε χώρο στον Απόλλωνα με την βοήθεια του Παπαδόπουλου που τον έβαζε συνεχώς μέσα στην περιοχή του με ανύπαρκτα φάουλ και τελικά το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 81′ όταν ο βοηθός του, ο Καλφάκης από τα Χανιά υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο ο Σιατραβάνης ισοφάρισε σε 1-1.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook