Η Κ20 του Πλατανιά έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από το Περιστέρι, επικρατώντας με σκορ 3-1 του Ατρόμητου, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Παρά τις απουσίες των πέντε παικτών που βρίσκονται στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το ματς με τον Ατρόμητο (Ουές, Σάαντο, Σκουλουδάκης, Παπανικολάου, Ζίκο) και το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 13’ με το γκολ του Κρουσέλ η ομάδα του Νίκου Μαναρώλη κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη.

Στο 24’ ο Μοτσουλιάκ ισοφάρισε σε 1-1, στο 33’ ο Καμπόσος έκανε το 1-2 και στο 37’ ο Βαφειάδης, ερχόμενος από τον πάγκο, πέτυχε το 1-3. Οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε πέναλτι με τον Λαζαρίδη.

Ατρόμητος (Κώστας Παρθενίου): Κίναλης, Γιαταγανάκης, Χαραλάμπους, Λώλος, Κρουσέλ, Παναγιωτόπουλος, Παυλής, Κάιο, Νταβιώτης, Λαζαρίδης, Τριμμάτης.

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Σεβτσούκ, Βασιλάκης, Κατσαρός, Λάμτσε, Τσατσαρώνης, Τσακμάκης (74’ Ντόι), Μοτσουλιάκ, Ρουσάκης, Παπαδάκης, Καμπόσος (63’ Σπίντζος), Σινγκ (25’ Βαφειάδης).

Με ήττα (2-0) από τον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά η ομάδα Κ15 του Πλατανιά, που είχε πάντως πολύ καλό πρόσωπο και ευκαιρίες για γκολ με τους Καραταράκη, Σκέντζο.

Η σύνθεση του Πλατανιά: Τζολάκης, Καραπιδάκης, Μαλιχούτης, Φασαράκης, Νιαυραδάκης, Μαλαμάς, Αλιφιεράκης (70’ Παρασκάκης), Νταγκουνάκης (45’ Μαρκαντωνάκης), Δρικάκης (60’ Γύπαρης), Σκέντζος (40’ λ.τρ. Βάρδας), Καραταράκης (50’ Μπερικάκης).

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook