Τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί από την Τετάρτη το πρωί και τον θέλουν να αναλαμβάνει την προεδρία της ομάδας του ΟΦΗ διέψευσε ο Αριστείδης Λεβεντάκης μιλώντας στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 . 
O κ. Λεβεντάκης επισήμανε ότι δεν του έχει γίνει επίσημη κρούση από τον Γιάννη Κουράκη που έχει αναλάβει να στελεχώσει τη νέα διοίκηση του ΟΦΗ η αλήθεια είναι όμως ότι ο ίδιος συμμετείχε ενεργά τις τελευταίες μέρες στις διοικητικές ζυμώσεις που έγιναν και αυτό φαίνεται και από την τοποθέτηση του ότι «Είμαι δίπλα στον ΟΦΗ και θα τον βοηθάω από όποιο πόστο και αν μου ζητηθεί». 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρ. Λεβεντάκη στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 : 
Για το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ : 
«Πρέπει να βρούμε μία λύση για τον ΟΦΗ. Έγινε αυτό που θέλαμε, ο ΟΦΗ ανέβηκε κατηγορία και ανήκει στον κόσμο του. Για να προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να υπάρξει μία συζήτηση, με μένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Είμαι δίπλα στον ΟΦΗ και θα τον βοηθάω από όποιο πόστο μου ζητηθεί».
Για το αν αποδεχθεί κρούση για την προεδρία αν του γίνει σχετική πρόταση από τον Γ. Κουράκη :
«Είναι σοβαρά πράγματα αυτά, δεν μπορούν να γίνονται στο πόδι, ούτε να μιλάμε υποθετικά. Ενδιαφερόμαστε όλοι για την προκοπή του ΟΦΗ. Συζητήσεις κάνουμε σε καθημερινή βάση, η αγωνία μας για την ομάδα είναι γνωστή, από κει και πέρα προσωπικά δεν έχω χρόνο να ηγηθώ της νέας προσπάθειας».
Για το αν είναι αισιόδοξος ότι θα προκύψει νέα διοίκηση στη γενική συνέλευση και η ομάδα δεν θα πάει στην λύση του πρωτοδικείου : 
«Δεν μπορώ να το ξέρω. Εύχομαι και πιστεύω ότι δεν θα πάει η ομάδα στο Πρωτοδικείο. Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται, αν υπάρχουν επαφές από τον Δήμαρχο αυτό είναι πολύ καλό. Ο Γιάννης Κουράκης που έχει αγωνιστεί τόσο πολύ για την προκοπή του ΟΦΗ θεωρώ ότι θα βρει τις λύσεις». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook